Anton Young Nielsen – Årets Junior Klatrer 2016

Anton Young Hong Nielsen fra Odense Sportsklatreklub er 16 år og et af Danmarks største klatretalenter.
Det beviste Anton endnu engang i 2016 hvor han deltog i stort set alle relevante konkurrencer og satte trumf på indsatsen ved at snuppe Danmarksmesterskabet i både Boulder og Lead i Youth A klassen. Det blev efterfølgende til en måske endnu flottere 4. plads ved seniorernes Lead DM i efteråret. Anton arbejder seriøst og benhårdt – Han er en god kammerat og er selvfølgelig en del af det Danske ungdomslandshold.

Prisen blev overrakt lørdag d. 18. marts ved Junior Boulder DM 2017 i Kolding.
Anton forsvarede Danmarksmester-titlen i sikker stil.

Kæmpe tillykke til Anton fra det Danske Klatremiljø

Årets klatrer er en pris, der uddeles af Dansk Klatreforbund til en Junior-klatreatlet, der – på tværs af køn og uanset klatredisciplin, indenfor det sidste år – har skilt sig ud på et eller flere af følgende områder.

• Har leveret toppræstationer i f.eks. konkurrencer, ekspeditioner eller andet
  • Har på særlig vis fungeret som inspiration og rollemodel for andre klatrere
  • Har udviklet sin klatring i en grad udover det sædvanlige
  • Har rykket personlige eller nationale grænser