Instruktør 3 – ankre, abseil og rebteknikker

Instruktør 3 er det sidste trin i Dansk Klatreforbunds instruktøruddannelser på klatrevæg.

Instruktør 3 giver kompetence til at undervise i avancerede reb teknikker – Ankre, abseil og forskellige rebteknikker.
Som Instruktør 3 kan man undervise i en række forskellige kurser af kortere varighed. Der er udarbejdet 3 forskellige kursus-skabeloner til relevante kurser:

1. Kursusstandard for kursus i ankre & abseil
  2. Kursusstandard for kursus i klatring på reb
  3. Kursusstandard for kurset fra-inde-til-ude

Instruktør 3 uddannelsen er målrettet den erfarne og aktive klatreinstruktør som udover det sportslige også vil undervise i mere avancerede rebtekniske elementer. Du skal være erfaren og aktiv Instruktør 2 for at deltage på kurset

Du kan læse mere om kurset her: Kursusstandard for Instruktør 3

Som Instruktør 3 kan du udfylde kursusbevis som du kan give til dine kursister
Anker og Abseil:  dansk-klatreforbund-anker-og-abseil-bevis-1
Klatring på reb:   dansk-klatreforbund-klatring-paa-reb-bevis-1
Fra inde til ude:  dansk-klatreforbund-fra-inde-til-ude-bevis

(download dokumentet til din computer – udfyld og omdøb dokumentet – eksporter til ny PDF – Kan nu sendes til kursisten som “låst” pdf fil)